Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
Hocam belirttigin gibi kimliksiz gunluk 2 btc cekim yapabilirsin.Suan dunyada en populer borsalardan biri olmasina karsin ileride sorun yasanip yasanmayacagi garantisini kimsede veremezBinance'de onaysız hesap üzerinden işlem yapıp sorun yaşayan oldu mu? daha sonradan kimlik onay isteme vb. durumlar mesela? 2 btc ye kadar kimlik onaysız günlük işlem hakkı veriyor görünüyor ve bu 2 btc limitine çekme de dahil mi? kimliik onaysız çekme yapılıyor mu?Yorum
-
Elden bozdurabilecegin yerler var diye biliyorum BüyükşehirlerdeYorum
-
yanlış bilmiyorsa önce blockchain hesabının onaylı olması gerekir
bu arada çok fazla sayıda yığılma vardır 6 sında bende listeye girdim ama gelmemiş halaYorum
-
Yok ben daha kyc bile yapmadim
mail gelse yapacagim ondan sonra kismet 
Ha iyimis hocam sagolasin 7 kasimda bana da waitlist maili geldi bugun yarin gelir o zaman.Yorum
-
Colincim Tostun bitkoinini senin icin bir altkoine yatiracagim degerini bil bellimi olur bakarsin seneye vegasta zar atariz
Yorum
-
2017 de bu isin kaymagini yiyenler yedi. Su anda yatlarinda viskilerini yudumluyorlar.
2018 de girenler ise kara kara dusunuyor.
Bizde 2018 de girip HODL edenlerdeniz. Bakalim ne olacak.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Katiliyorum hocam 2018 dibin de dibini gordu ne olacak bakalim bu arada siz belge icin neden bekliyorsunuz yanlisim yok ise onayli hesaplara xlm yatacak bence biran evvel onaylayinYorum

Yorum