Arkadaşlar bu atomicte 500 Usdt var. Göndermek istediğimde veya swapta 10 dolar masraf gösteriyor. Böyle saçmalık olabilir mi. Neden bu kadar yüksek bilen var mı
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Selam arkadaşlar, aylar sonra BTCTurk'den yurtdışında bir siteye bitcoin gönderecektim. alıcı adı soyadı falan isteme başlamış. Ben de bilmiyorum. Ne yapmam gerekir ? Bununla karşılaşan var mı ?Yorum
-
Beyler BTC Türk hesabima kripto cekimlerim var onay istiyor isim soy isim betani istiyor ne yapmaliyim yardımcı olur musunuzYorum
-
Merhaba ;
Binance hesabimi blokeledi. Hesaba giriyorum,herşey açık ama işlem yapamıyorum. Almış olduğum coini sataniyorum onada izin yok. Binance globele transfere de izin yok. Canlı destek de gorusebildigim biri yok,hazir kalıp mesajlar var sorunlara yanıt olarak. Binance Türkiye yi arayabilecegim bir telefon numarası bilen var mı? Ya da bu sorunu nasıl cozerim. Herhangi bi mail,cevap da yok. TeşekkürlerYorum
-
Canli destek de sorun cozulmedi ve sonra alakasiz a tikla canli yardima baglan a tikla acilir
Iyice bi fircala parani alir cikarsin
genclerbirligi👍 1
-
-
Yorum
-
Genelde soğuk cüzdandan paribuya ordan bankaya çekim işlemi yapıyorum. Son 6 ayda en fazla bir kaç kere bankadan paribuya yatırmısımdır.Bekleme durumu hiç olmadı bende.Eğer sadece bekleteceklerse yine problem değil,zira gösterebileceğim kripto alım satım işlemim yok. Tether ,tron arasında gidip geliyoruz sonuçta.👍 1 -
senin giriş çıkış çok diye arbitrajcı diye etiketlemişler galiba. arbitrajcı ticari hesaplar da 48 saat bekleme süresinden muaf anladığım kadarıyla. belge göndermezsen 48 saat bekleme kuralına takılacaksın bundan sonra. onunla alakalı ben öyle anladım.👍 2
-
Currysef1907 sayesinde ulaşabilirim binance a. Son 1 ay da 100 120 bin TL arası yatırım,10 bin TL kadar da çekim vardı. Hesabı kapadılar
kriptoyu çok garanti goruyordum,bu yolda kapandı gibi bize. Napacaz bilmiyorum bakalım
Yorum
-
negatheef yok bir sebep verilmedi. Kapatma karari aldık dedi. Anladığım kadarıyla coinleri kendinde tutmayanlari direk çekenlerin üstünü ciziyorlar -
negatheef evet o da olabilir ama benim çekim neredeyse yoktu yani. 10 12 bin arası bişey cektiydim. Yatırım da 100 120 arasiydi ama neredeyse her gün attım para o yüzden dikkat çekti ellam
-
-
👍 1
Yorum
-
Yorum

Yorum