Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Bu lanet sadece Tron çekersen işe yarıyor. Takas yapabilirsiniz Tron'a ama onda da ne kadar komisyon ister bilmiyorum fakat takas yapabilmek için belirtilen komisyon tutarı kadar Tron hesabınızda olmalı
Daha fazla bilgi vermesi gerekiyor. Tam olarak neyi amaçlıyor. Nerede takılıyor takıldıysa.
BTC > TL banka hesabına en kestirme şekilde ulaştırmaksa amaç ona göre, takılmadan, incelemeye girmeden çözecek şekilde öneri getirelim.
Bu borsada Tron harici kriptoları takas yapabiliyorsun veya satabiliyorsun diye biliyorum ama onda da komisyon Tron ile olduğu için Tron gerekiyor. Varsa yöntemi bende de 10 dolar var öyle duruyor. Atamıyorum bir yere de
Tamam şimdi fark ettim. Muhtemelen çok düşük fee ile gönderim yapılmış bu yüzde 3 saat ve üzeri sürebilir cüzdanda kullanabilir hale geçmesi. Transfer olalı ne kadar oldu? (3 saati aştığı halde geçmiyorsa bunu tetiklemek için başka bir yöntem var)
kendi btc cüzdanın adresi paylaşırsa. transfer ne aşamada ya da neden dolayı askıda kalmış yorumlamak daha kolay olur.
takas yok transfer yok sanki parA yok gibi inscribed üstüne tıkladığımda pendere çıkıyor bu yazıtlı token kullanılabilir ve harcamak istiyorsanı ayarlar tercihler iin ver diye bırazdan diğer görselleri atacağım
Ayarlar (Settings) > Cüzdanlar veya Gelişmiş Ayarlar'a gidin.
"Unlock UTXOs" veya benzer bir seçenek arayın (BTC detaylarında veya genel ayarlar altında olabilir; "Inscription" bölümünde görünebilir).
Locked UTXO'ları seçin ve "Unlock" yapın. Bu, inscription'lı UTXO'ları serbest bırakır ve BTC'yi normal bakiyeye taşır, böylece gönderebilirsiniz.
Yorum