trust wallet inscribed btc

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ~Borges
    • 09 Dec 2004
    • 3124

Hocam sana normal btc yollanmamış. Bu NFT falan mı? Inscribed görünüyorsa Trust Wallet'ın desteklemediği bir format olmalı diye biliyorum. Senin hesabını, bunu destekleyen bir cüzdanda açman gerekir. Oradan işlem yapabilirsin. Trust Wallet içinden çözemeyebilirsin.

Ayıca, bu tip konuları yapay zekaya danışabilirsin. Yapay zekanın en iyi olduğu konular bunlar. Zaten önceden, binlerce insanın başına gelmiştir. İnternete yazmışlardır deneyim ve çözümlerini. Yapay zekanın önerilerinine bir de doğrulama aşaması eklersen işini çok daha kolay halledebilirsin. Örneğin, şu cüzdana aktar diyorsa, orası güvenli mi diye bakmandan bahsediyorum "doğrulama" diyerek.

Yabancı dil bilmene de gerek yok. https://copilot.microsoft.com/ örneğin bu adres gayet iyi. Metin girdiğin altında seçenekler var, oradan ne kadar derin düşünmesini istediğini seçebiliyorsun. Her şeyi bilen üç yaşında bir çocukla konuşuyor gibi yaz. Detay istiyorsan, detay talep et. Adım adım yönlendir de. Alternatif yöntem iste vs. Benim yerime düşünür deme, biliyor ara net direktifler ile çok daha verimli çalışır.

Yorum

• LeeSharp77
      LeeSharp77 yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      App de oluşan bir bugdan dolayı zaman zaman olabiliyormuş. normalde unlock ekranında görünmesi lazım ama boş çıkıyor. uygulamayı baştan kurunca geçiyormuş çoğu zaman. arkadaş cüzdanları kaybetme korkusu yaşadığı için, cüzdanı web den açmasını önerdim.

Benzerini yaşayan olursa diye burada dursun bilgi.

Hiçbiri olmazsa son seçenek btc core cüzdan yetkisini başka cüzdana taşıyıp UTXO mevzusunu çözmek, ama epey zorlu iş o.
      En son LeeSharp77 tarafından düzenlendi; 11 - 08 - 25, 23 : 41.
  • Global44
    • 28 Dec 2016
    • 4252

Harbiden chatgpt de şöyle demiş

Trust Wallet’ta “Inscribed BTC” olarak görünen bakiyen aslında normal Bitcoin değil, Bitcoin ağı üzerindeki inscription (yazıt) formatında oluşturulmuş bir varlık.

Bu genellikle şu durumlardan birine denk gelir:
    • Ordinals / BRC-20 tokenleri gibi Bitcoin üzerinde veri yazma (inscribe) yöntemiyle oluşturulan NFT veya token’ler.
    • Görüntü, metin ya da akıllı kontrat verisi gibi şeyler, Satoshilere (BTC’nin en küçük birimi) gömülür. Bu yüzden cüzdan bakiyende “BTC varmış” gibi görünür ama aslında bu BTC, harcanabilir standart BTC değil, veri taşıyan özel bir satoshidir.

Neden kullanamıyorsun?
    Çünkü bu tip inscription satoshiler, Trust Wallet gibi basit cüzdanlar tarafından doğrudan gönderilemez veya BTC ödemesi olarak harcanamaz.
    Bunları kullanabilmek için:
    1. Ordinals uyumlu bir cüzdan (ör. Unisat Wallet, Xverse, Hiro Wallet) açıp, oraya transfer etmen gerekir.
    2. Eğer satmak istiyorsan, Ordinals pazar yerlerinde (Magic Eden, Ordinals Wallet vb.) satış yapabilirsin.
    3. Normal BTC’ye çevirmek için bu varlığı satıp karşılığında BTC alman gerekir.

Kısacası — “Inscribed BTC” cüzdanında görünse bile nakit BTC gibi harcanamaz; özel formatlı bir dijital varlıktır.

İstersen sana adım adım, Trust Wallet’tan bu inscribed BTC’yi nasıl satıp normal BTC’ye çevirebileceğini de anlatabilirim. Bu sayede kullanabilir hale gelir.

Yorum

• Global44
      • 28 Dec 2016
      • 4252

Hocam chatgpt trust wallet de Inscribed bakiyeyi normal bakiyeye çevirmeyi anlat de hepsini yazar adım adım

Yorum

• BETEPAH
        BETEPAH yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        hocam denedim onları bi keresinde soyle tavsiyede bulundu ismini block stream cüzdanını taşı 12 gizlş kelime filan deyine bıraktım

• Global44
        Global44 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Anladım hocam yalnız orası hangi büro ise bir daha uğrama bence yanlışlıkla böyle birşey yapıldığını düşünmüyorum

• BETEPAH
        BETEPAH yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        site odemelerde sorun çıkarmadı peşin birşey diyemiyorum belki bug oluştu webte aradığımda bununla ilgili pek yazı göremedim
    • BETEPAH
      • 06 Jun 2008
      • 438

Problem LeeSharp77 tarafından çözüme kavusturulmuştur. post atan yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara trx adreslerini özelden iletilsin küçük bir teşekkür etmek istiyorum

Yorum

• RagnarBartolo
        RagnarBartolo yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        nasıl çözüldü?

• LeeSharp77
        LeeSharp77 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Uygulamada bug oluşmuş. Telefondaki trust wallet de o şekilde tanımlamış ve kilit açılmıyordu. (Normalde kilidi aç ekranında gelmesi lazımdı o da boş çıkıyordu)
        Gidip kurtarma kelimeleriyle birlikte PC de browser a kurduk cüzdanı. Böylece tazelenmiş oldu bakiye. aktif kullanabilir oldu.

Bu ve benzeri şeyler olunca, kurtarma kelimeleriyle yeniden kurmak gerekiyor aklınızda olsun.
    Çalışıyor...