Arkadaşlar çok defa burada bankaların ilişik kesmek istediği arkadaşları gördüm benim de başıma geldi sonunda. Daha önce kendisi ve çevresinde bunun yaşayanlar yorum yaparsa sevinirim. Holigan dan güzel bir kazanç yaptım dün gece soğuk cüzdana tron olarak çektim. Bunu binance globale tron olarak çektim. Globalde önce usdt tether e çevirdim sonra future işlem açtım hareket olsun diye future işlemi de 30 dk içinde zararsız kapattım. Sonrasında parayı future kısmından spota aktarıp binance globalden binance tr ye çektim. Sorunsuz oldu herşey. Binance tr de usdt bozdum ve ... Para. Com hesabıma çekim verdim. Çekim gelir gelmez internet bankacılığım anında kapandı aradığımda da mail ile hesabımı kapatma talimatı paramı başka hesaba aktarma talimatı ve selfie istediler. Sorum şu masak ve herhangi bir yere bu banka bildirim yapar mı gelen para binance tr resmi kripto borsası. Şu an resmi bir gelirim yok. Yarın öbür gün kara para vs sorun yaşar mıyım bilgilendirme yapan arkadaşlara şimdiden tşk
... Para. Com
Daraltma
X
-
Etiketler: Hiçbiri
-
Bunu kimse kesin bilemez. Kesin sorun yaşarsın yada yaşamazsın diyemez ama özellikle son 3 ayda aşırı arttı bu durumlar. Bankalar anında online bankacılığı kapatıyor. Benimde başıma geldi para kullanılır bakiyede duruyordu ama uygulamaya giremiyordum. Parayı çekin sizle çalışmak istemiyoruz dediler. Bir şey çıkmadı ama yarın çıkabilir kimse bilemez👍 1 -
Bu arada bende aynı banka da sorun yaşadım. Şifre ile girince xxxx com kanalları kullanımınıza kapatılmıştır detaylı bilgi için falan filan yazıyor değil mi sende de? Bende 3 ay oldu ses seda yok. Fakat bu bankaya özel bir durum değil son 3 ayda aşırı arttı. Nkolay da kapattı aynı şekilde. Bende sadece kriptodan para çektim. atarneuskralıYorum
-
İşlemleri aynen yap,hiç bir şey olmaz
aynı durum odeobankta geçen sene başıma geldi
Binancetr den para çekimi sonrası
İnternet bankacılığını kapattılar
Gittim, politikalarımız ekseninde sizinle çalışmak istenmiyor genel merkez tarafından
Dendi
Baya sohbet içeriği var bende ama gerek yok onları konuşmaya
sonuç bankanın iç kararı, bu tip profiller ile çalişmak istenmiyor.
Paranı çek hesabını büyük ihtimalle kapatırlar.
Benzer bir durum ise zıraat yaptı ,sadece İnternet bankacılığını kapattılar
Gelir gider uyuşmazlığı olduğunu düşünmüşler
bir çok belge istendi, iletirseniz İnternet bankacılığını açılır Dendi
İletmezseniz bankanın diğer ürünlerini kullanabilirsiniz, İnternet bankacılığını hariç.
Sendeki sorun şu,tron çekmişsin, sonra usdt ye çevirip yerli borsaya transfer etmişsin
tron ve usdt adresi aynıdır
İstendiği zaman tüm işlem geçmişin görüntülenebilir
Tronu bnb yapıp çekseydin keşke.
Neyse geçmiş olsun, ayrıca tebriklerYorum
-
Yorum
-
Dostum o belli olmuyor çok defa 100 bin yolladım aldım sorun çıkmadı -
Anladım ama tutar yüksekse şu aralar hemen kapatma olayı yapıyorlar önlem olarak çoğu kişi bundan şikayetçi. Bir de gelirim yok dediniz şirket sahibi falan değilsiniz ya şahsi hesaplara uyguluyorlardır atarneuskralı
-
-
Benim enpara 5-6 sene önce kapatmıştı, Hiçbir şey olmadı hocam. Sadece kullanmanızı istemiyorlar. Bankadan bol bir şey yokYorum
-
Sürekli sürekli yüz binler vs çekiyorsan banka şüpheli işlem olarak değerlendirebilir . Ha yaptığın iş nedir onu bilmiyorum ama bu paraları işinle kazanıp bunu ispat edebiliyorsan sorun yok .ama misal memursun işçi maaşın var o zaman trilyon işlemin hesabını nasıl vereceksin o da muammaYorum
-
Kripto'yu bankaya çekmek normal bir işlem değildir arkadaşlar mümkün olduğunca yapmamaya çalışın kripto bankacılık sistemine karşı geliştirilmiş bir sistemdir zaten...Yorum
-
Yazdığın son cümle çok doğruYorum
-
👍 1Yorum
-
Yorum
Yorum