mail gönder yazki kyc yapanlara btc hediye vardı kaçıncı mesaj sayısı verecek bykahraman
BEDAVA 100 TL DEĞERİNDE BTC
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Böyle bir mesaj geldi numara yazmıyordugönderdiğin mesaj maile kaçıncı numara verdi bykahraman
Yorum
-
-
-
Şu an cevap geldi bana da 437 numaralı başvurunuz onaylandı hesabınızın onaylandığı ( bu sabah ) tarihten 24 saat içinde 100 tl btc bonusunuz hesabınıza yatacak diye .3 gündür 500 kişi üye olmaması çok garip , sıkışık olmasaydık hiç birimiz uğraşmazdık ama hayat bazen bu duruma getiriyor , 100 lira için umarım başımıza iş gelmez .437 yazıyor ya bro sanada verirler büyük ihtimal bykahramanYorum
-
ne gelecek herkesin herşeyi her yerde thodexden de aldım adam 25 yaşındaki bebe kaçtı gitti şey üstünde ceviz kırıyor bi cacık olaydı ordan olurdu spnuçta dolandırıcılık söz konusu bizler kimseyi tokatlamadık sonuçtaŞu an cevap geldi bana da 437 numaralı başvurunuz onaylandı hesabınızın onaylandığı ( bu sabah ) tarihten 24 saat içinde 100 tl btc bonusunuz hesabınıza yatacak diye .3 gündür 500 kişi üye olmaması çok garip , sıkışık olmasaydık hiç birimiz uğraşmazdık ama hayat bazen bu duruma getiriyor , 100 lira için umarım başımıza iş gelmez .Yorum
-
-
Az önce gördüm sanırım şimdi yenilere 200 veriyorlar
https://twitter.com/Rain_Turkiye/sta...muGScWLVg&s=19Yorum

Yorum