Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
1.60 lara geldi Türkiye, bende Türkiye kazanır aldım. Belarus'u Japonya maçında biraz izledim kötülerdi. Biz de iki maçtır fena top oynamıyoruz. Özellikle Sanders ve Nevriye'yi zor tutarlar bana göre.
Ki herkesin 10luk yapacağı Brezilya'yı bile son topta yenmiş Belarus.
26-22 attılar. Bütün takım bu ikisine hizmet etsin tüm gün artık.
Brezilya şimdi asılır işte maça.. Bu maçı yenerlerse
Belarus-Avustralya maçı erken saatte Belarus yenildiği an eğer ilk 4 çıkıyorsa gruptan bizle final maçına çıkarlar..
Dantas ve Erika pota altında Gruda ve Isabel ile mücadele edecegi maçta takımın en skorer oyuncu Izi bence baremini rahat geçer yüksek güvenle öneririm ben.
Dantas ve Erika pota altında Gruda ve Isabel ile mücadele edecegi maçta takımın en skorer oyuncu Izi bence baremini rahat geçer yüksek güvenle öneririm ben.
bol sanslar herkese...
Maç sonucuna ne diyorsun hocam yapar mı bir sürpriz Brezilya?
Maç sonucuna ne diyorsun hocam yapar mı bir sürpriz Brezilya?
Hocam Brezilya her zaman oldugu gibi iyi bir kaçtane oyuncu etrafina çevirilmiş takım olamamıs bir yapı olarak yine bu turnuvada rakipleri Fransa pek iyi durumda degil ama yine 1-2 gömlek üstünler onlardan rahat kazanırlar ama tur hesaplarına onlarda girerse ortalık karışabilir pek dokunulacak maç degil gibi.
Yorum