2016 RIO OLİMPİYATLARI Basketbol İletişim Alanı
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
dediğin bir bakıma doğru ama o 3 lükleri denemeseler maçı buraya bile getiremezlerdi bir de böyle bir şey var.Çok ekstra yerlerden ekstra 3lük sokturlar zaten bu şekilde tutuldular maça yoksa nerdeeYorum
-
Kalnietis 13.0
Seibutis 10.0 over aldım. 2 side 2.00 orandan. 2 de bir gelse zarar etmiyoz. Tempolu maç bekliyorum. Dış şutlar falan. Hep öyle oynamış arjantin. Kalni 33 dk sahada kalıyo. Seibu 28 dk civarı. Çok kötü yüzdeyle atmazlarsa gelmesi gerek ( en azından birinin)
Taraf bahsinde de Arjantin tarafındayım. Tempolu bekliyom ama total üstü yüksek açmışlar ona karışmadım.Yorum
-
Kalnietis 13.0
Seibutis 10.0 over aldım. 2 side 2.00 orandan. 2 de bir gelse zarar etmiyoz. Tempolu maç bekliyorum. Dış şutlar falan. Hep öyle oynamış arjantin. Kalni 33 dk sahada kalıyo. Seibu 28 dk civarı. Çok kötü yüzdeyle atmazlarsa gelmesi gerek ( en azından birinin)
Taraf bahsinde de Arjantin tarafındayım. Tempolu bekliyom ama total üstü yüksek açmışlar ona karışmadım.
seibutis 0 sayıda foul problemine soktu onu ginobili hiç ritim bulamadı da.
Çeyrek altta gelir herhalde.
edit : aboovv çeyrek alt şurdan gitse bunalıma girerdim herhalde. 49 da kaldı. o değilde tam 3lük olduğu sırada 47.5 dan atmıştım onaylamadı barem değişip 49.5 oldu öyle aldım. saniyelik tereddütte gidiyomuş.En son Madden tarafından düzenlendi; 12 - 08 - 16, 05 : 47.Yorum
-
Yorum
Yorum