Radu'nun Hırvat uzunlarına karşı ciddi size avantajı var. 15.0 üst almamak olmaz.
2016 RIO OLİMPİYATLARI Basketbol İletişim Alanı
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Yok Hocam üzüntü olmuyor artık bende inan biliyordum patlayacağını bu ne ki aynen seninki gibi 20 tane post atmışımdır geçen sene Kaybeden kuponlara, gelse keyiflenecektik. Sadece mutluluk hormonu salgılamamızı engelledi lavuklarGeçen hafta bu şekilde 1.6K koymuştum. O günden beri LOST
ODDS are never in our FAVOR ✌️Yorum
-
Yorum
-
Raduyla teo 15 te - 2 oynayarak ilk yarıyı verdiler . Ama 6 sayı bu ikili işin içine girerse pek bişey değil. Bogdan tek başına cevap veriyor 16 sayıyla.
Bide 11-3 hücum ribaundı çekmiş utanmazlar. Toplamda 14 top fazla kullanıp nasıl geride bitirdiler acaba.
Sırplar dediğim gibi radu yu oyuna soktu. Loser teo ya da fark 10 olana kadar top vermediler. Bu da güzel taktik
Bogdanı da kitleyince hırvatlar bitti.En son Juliano tarafından düzenlendi; 18 - 08 - 16, 05 : 32.Yorum
-
Bogdan efsane bir 3. çeyrek oynadı yalnız. ilk yarıda 32 sayı atan sırplar 3. çeyrek 34 sayı attı.
4. çeyrekte bir ara 14 e çıkan farkı 3e kadar indirdi hırvatlar. Günün en güzel en izlenmesi gereken maçı kötü saate geldi bizim için. seyir keyfi en yüksek maç oluyor çeyrek finallerdeYorum
-
yani iyi performans gösterdiler yine bence evet madalya yok genel olarak hep elimiz boş dönüyoruz ama basketbolda iyi gidiyorlardı benceYorum
-
-
Türkiye maçındaki ispanyaya bakıyorum bir de avustralya maçındaki sırbistana bakıyorum. Kafamda deli soru işaretleri oluşuyor. Bu handikaplar niye böyle?Yorum
-
Sırbistan [email protected]
Bu kadar fark yok arada bizim 2 oyuncudan başka oyuncu olmayan takımımız bile zorladı ispanyayı.Yorum
Yorum