zorlarlar mı bilmiyorum ama alır bence.. elemelerde son 5-10 metreyi resmen yürüdüğü halde 10,04 gibi bir şey yaptı ki çok kötü çıkış yapmasına rağmen.
2016 RIO OLİMPİYATLARI Atletizm İletişim Alanı
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
olimpiyatın en güzel anı ve anları ama insanın tuhafına gidiyor bu kadar saat bekleyip iple çektigin bir mevzunun 10 saniye içinde bitmesi, yohan ve bolt reyisin aşkına çok çok uzun bir süreden sonra ilk kez şu saatlere kadar yatmadım, uykudan bile degerli çıktılar inşallah degecek sonuçlar ve rekorlar kırılırda ah etmem fazla..Yorum
-
yohan blakein oran hala 15lerde bazı yerlerde 17leri görüyor, tamam sakatlanmış falan feşmekan olabilirde gatlinin 4 orana yakın çıktıgı yerde yohan blake 17 oran vermek terbiyesizliktir, boltu geçerse dünyada ben şahsen bu adam geçer diyorum, gatlin zaten yıllardır yırtınıyor yaşta kemale ermiş hani blake 4 oran gatlin işte 8 veya 9 oran olması gerekirken anormal ters açılmış oranlar.. bögün bir süpriz bekliyorum bu gara çocuktan ama du bakalım.Yorum
-
-
3 adımda hayvan Ibarguen de 15.17 atladi. Rypakova da butun sene salaga yatip buyuk sampiyonada madalya almasini biliyor ya hocasi da kocasi cok iyi insanlar cok seviniyorum kazanmalarina. Turkiyede enka adina yarismisligi varken muhabbetimiz vardi o yuzden ayri seviniyorum rypakova madalyalarina.Yorum
-
Yorum
-
ya hayır madem kıracaksın biraz bekle öyle kır ya da 43.14le kır seneye bi daha kırarsın kesin doping yapmıştır yav, çok mantıksız gibi duruyor zira.. adam favori bile degildi yanılmıyorsam kirani ve yanındaki arkadaşa 2 oran falan veriliyordu.Yorum
-
2. Favoriydi. Kirani 1.90 Niekerk 2,60 tıYorum
Yorum